INNOID | Innovative Ideas

English Innoid Skayak
Innoid | Innovative Ideas ontwikkelt producten die gericht zijn op de promotie van de kanosport. Op dit moment hebben wij twee producten ontworpen: De Innoid Action Boat en de Innoid Paddle Kart. De Innoid Action boat is een kinderkano voor in zwembaden, speciaal ontwikkeld voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Dit innovatieve speelobject, stimuleert kinderen in een veilige omgeving – het zwembad - om actief te bewegen op een speelse manier. De Innoid Paddle Kart is een rijdende kano. Door het gebruik van een unieke combinatie van sturende en zwenkende wielen wordt de ervaring van het kanovaren gesimuleerd maar dan in bijvoorbeeld de gymzaal van een school.

Kinderen waterpret en speelplezier. Met de Innoid gaat dit hand in hand met het verbeteren van vaardigheden. De Innoid is inzetbaar bij het vrije spel, maar is ook heel geschikt tijdens een les, clinic of evenement. Wat te denken van een spelletje tikkertje op het water?

Skayak Promotie film
Skayak bij YouTech Magazine
De ontwikkeling van de Innoid Paddle Kart, de Skayak
Bekijk de film!
Bekijk de film van een groepje kinderen die Innoid spelletjes spelen.
De Innoid kinderkano is ontwikkeld door Kanoslalom Nederland in samenwerking met InnoSportNL en het Watersportverbond. Het unieke ontwerp stimuleert kinderen op een natuurlijke manier om een actieve kano-houding aan te nemen. Binnen enkele minuten hebben ze de slag te pakken. De kano is ontworpen om mee te manoeuvreren en te spelen, hij is onzinkbaar en loopt niet vol met water.

Omslaan en nat worden hoort bij de Innoid en het speelplezier!
Kinderen kunnen de eigenschappen van de boot en peddel zelfstandig ontdekken(*). Ze kunnen varen, omvallen, er op klimmen en er weer vanaf springen. Het is ook mogelijk om kinderen les te geven en de basisbeginselen van kanovaren aan te leren. Al snel kunnen de kinderen daarna aan de gang met spellen zoals tikkertje, schipper-mag-ik-overvaren een estafette of kanopolo.

Lengte: 160 cm
Breedte: 60 cm
Gewicht: 4,5 kg
Max. draaglast: 50 kg


*Kinderen die gebruik maken van de Innoid, moeten altijd onder toezicht staan van volwassen

De Innoid Paddle Kart


De Innoid Paddle kart is nog in ontwikkeling. We zullen U op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Distributeur:

De Innoid is verkrijgbaar bij: Kanoslalomshop
De Innoid is verkrijgbaar bij: Aquarunner
De Innoid is verkrijgbaar bij: Miwex (Zweden)
Indien u vragen heeft:info@innoid.eu


Partners:
Kanoslalom.nl
Watersportverbond
InnoSportNL
Wildwater.nu